MLB Baseball

MLB Baseball

MLB Baseball - Evolusi Kegiatan Olah Raga Ing Industri

Hot

Tuesday, January 2, 2018

MLB Baseball - Evolusi Kegiatan Olah Raga Ing Industri

January 02, 2018 7

Apa sampeyan kudu nyoba tangan sampeyan ing baseball? Utawa, ing tangan liyane apa pangalihan narik kawigaten fervor nalika sampeyan weruh Madonna lan Kevin Costner nindakake usaha kanggo standout ing antarane rekreasi paling kondhang tau?

Baseball, sing padha karo bal-balan Amérika, minangka potlot saka pikiran Amerika. Liga Basis utamané utawa MLB sing cetha wis nyedhiyani Amerika minangka bagean saka persimpangan paling apik sing tau. MLB asring asosiasi sing ngontrol baseball pinter ing Amerika. Nganggo rong kelompok penting saka baseball ahli Amérika - Liga Nasional lan Liga Amerika.

Liga Nasional ora dianggo miturut Peraturan Hitter sing Ditunjuk, nalika Liga Amerika ora. MLB, saiki, minangka klompok tunggal kanthi nyamarake Liga Amerika lan Nasional minangka bahan kimia sah. MLB ngupayakake pangerten kanggo aturan asumsi sing wis diatur sawetara kahanan wiwit taun 1876.

Komisaris saiki Bud Selig nduweni tugas ganda kanggo nggayuh lan ngurusake umpire, lan uga nyusun promosi, karya lan tawaran TV. MLB iku senator becik kanggo game sing tetep mlaku menyang beda kritis lan pertempuran wiwit wiwitan game. MLB uga nyelidiki baseball cilik, ing sembarang titik lan ing ngendi wae dibutuhake. Gunggung lan ombone sing paling penting saka game bal lan pondasi sing koordinator nggawe kanggo nggawe pangalembana worth recollecting sing, iku saestu ora apik tenan sing baseball kepengin nyebat dhewe minangka "industri" menyang "penting" game.

Pakar Amerika lan olah raga anyar menehi pikirane asli marang jeneng klub. Iki amarga alasan sing dipercaya jeneng kasebut uga nggambarake saben klub kepribadian individu. Sawise akeh argumentasi sipil, teknik sing dilembagakake kanggo netepake wis ditampa amarga nyedhiyakake klub.

Strategi iki kanggo terminologi luwih kerep tinimbang ora dumadi saka telung komponen - land marker (biasane jeneng kutha klompok); kelompok hues (hubungan sing kacampur karo game); lan moniker (gegandhèngan karo maskot utawa unsur sing apik kanggo klompok utawa klub utawa klompok shading).

Recreational MLB duwe unsur unik liyane - klompok klambi. Pedoman resmi ngatur pola koordinasi kanggo kabeh pemain ing sawijining klompok. Ing kasus apa wae, iki ora dadi salah sawijine acara. Sadurunge, iku dadi kaos kaki saka kaos kaki utawa legging sing ngakoni siji klompok saka liyane. Pedoman stok uga dadi penting sawise prestasi Stockless Red Cincinnati. Stoking Putih Chicago ngagem puncak sing beda-beda ing taun 1876. Loro-lorone ing Liga Nasional nggayuh warna tartamtu ing macem-macem klub ing taun 1882.

Bebungah kompetisi baseball MLB mundhakaken saingan sing kuat ing antarane klompok. Kanggo ngganti bobot, sawetara pemain sing njupuk obat-obatan steroid sing unggul kanggo nandhang hiburan. Nalika ditemokake, MLB dadi banget ketat babagan pendekatan steroid. Prinsip-prinsip kasebut bisa ditindakake kanthi gamblang banget.
Read More